Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
warto przeczytac !!!!!!!
Autor Wiadomość
IzaILOVEYOU Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 2
warto przeczytac !!!!!!!
Nie wiem jak Was ale mnie bardzo denerwuje kiedy wchodze do dyskoteki i widze dzieciaki ktore nawet nie skonczyly 18 lat . Rozumiem ze po obcokrajowcach moze nie byc widac wieku no ale bez przesady nie dajmy sie zwarjowac . skoro ochrona sprawdza dowod i wiek u polakow powinni tez robic to u reszty bez wzgledu na wszystko , Nie jest fajnie bawic sie razem z dzieciakami siegajacymi Ci po ramiona . Dlatego wlasnie pod tym wzgledem MAGNETISM nie jest juz na pierwszym miejscu w moim rankingu w miare fajnych dyskotek w ck ....
hehe no zresztą ochrona ktora daje sie omamic 16-nasto letnim dzieciakom to chyba jakas pomylka
30-07-2010 00:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
luki377 Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 25
RE: warto przeczytac !!!!!!!
sprawdzałas/es im dowody??Smile
ja mam sporo znajomych którzy mają po 20-23 lata a wygladają na niespełna 18Wink
30-07-2010 06:10
Kamillo3 Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 37
Iza nie wszystkie dziewczyny są wysokie jak tySmile, a że dziewczyna wygląda na 16 a ma 22 też sie zdarza
31-07-2010 13:42
IzaILOVEYOU Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 2
hehe ok tylko akurat ja znam te osoby i obylo sie bez sprawdzania dowodow ;-p . no a co do mojego wzrostu to spokojnie jest w granicach normy .....
31-07-2010 20:25
luki377 Offline
Junior Member
**

Ilość postów: 25
a powiedz mi czy to był czwartek czy piatek i sobota??Smile
1-08-2010 08:02
ewamarcin78 Offline
Account not Activated

Ilość postów: 56
(30-07-2010 00:36)IzaILOVEYOU napisał(a):  Nie wiem jak Was ale mnie bardzo denerwuje kiedy wchodze do dyskoteki i widze dzieciaki ktore nawet nie skonczyly 18 lat . Rozumiem ze po obcokrajowcach moze nie byc widac wieku no ale bez przesady nie dajmy sie zwarjowac . skoro ochrona sprawdza dowod i wiek u polakow powinni tez robic to u reszty bez wzgledu na wszystko , Nie jest fajnie bawic sie razem z dzieciakami siegajacymi Ci po ramiona . Dlatego wlasnie pod tym wzgledem MAGNETISM nie jest juz na pierwszym miejscu w moim rankingu w miare fajnych dyskotek w ck ....
hehe no zresztą ochrona ktora daje sie omamic 16-nasto letnim dzieciakom to chyba jakas pomylka

JESLI CHODZI CI O BŁUGAROW SZANOWNA CLUBOWICZKO KAZDY Z NICH MA SPRAWDZANE DOKUMENTY I MA POWYZEJ 24 LAT
2-08-2010 17:59
ewamarcin78 Offline
Account not Activated

Ilość postów: 56
JESLI CHODZI CI O BŁUGAROW SZANOWNA CLUBOWICZKO KAZDY Z NICH MA SPRAWDZANE DOKUMENTY I MA POWYZEJ 24 LAT
2-08-2010 21:47
Odpowiedz 

Skocz do: